Неприятна новина за англиаския национален отбор. Английските привърженици, пътуващи до Италия

...
Неприятна новина за англиаския национален отбор. Английските привърженици, пътуващи до Италия
Коментари Харесай

Удар за Англия - без фенове в Рим

Неприятна вест за англиаския народен тим. Английските последователи, пътуващи до Италия с цел да следят четвъртфиналния конфликт с Украйна на Евро 2020, бяха предизвестени, че няма да бъдат позволени на стадион „ Олимпико “.

В изказване на италианското посолство в Лондон в четвъртък се споделя, че заради актуалните коронавирусни рестрикции в страната „ всеки, който е бил в Обединеното Кралство в предходните 14 дни, без значение от тяхната народност или статут на престояване няма да бъде позволен в стадиона, даже и да има билет “.

Италия е в „ аления лист “ на Англия за пътуващи, като идващите от Апенините сега би трябвало да се изолират за пет дни.

Само тези, които могат да потвърдят, че са пристигнали в Италия най-малко преди шест дни, са се карантинирали за пет дни и са си създали тест за ковид след интервала на изолираност, който е бил негативен, ще бъдат позволени на „ Олимпико “.

Изключенията от карантината в Италия по законови аргументи няма да доведат до разрешение за влизане в стадиона. Например, пътуващите, които минават през Италия за по-малко от 36 часа или посещават страната за малко заради работа, не би трябвало да се карантинират, само че няма да бъдат позволени на стадиона “, продължава известието.

Всеки, който бъде открит и не се изолира, ще бъде осъден. Феновете, основани във Англия, не би трябвало затова да пътуват до Италия, с цел да посетят мача в събота на „ Олимпико “ в Рим “, приключва изказването. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР